SCHOTELS
Fondue: bestaat uit stukjes rund, varken, kalf, kip, kalkoen, chipolatta, mergeuz, balletjes gepanneerd en balletjes met spek
Gourmet: bestaat uit steak natuur en gemarineerd, hamburger, varkenssatéetje, cordon bleu, kip,schnitzels, luikse pens, chipolata en merguez. Men kan eventueel een supplement van lamskoteletjes verkrijgen.
Indien gewenst kan je bij ons een toestel huren.
Raclette: een assortiment van charcuterie zoals : ganda, zwarte woud, viande grison, pur porc, ontbijtspek en bacon. Al dan niet in combinatie met de kaas.
Steengril: een assortiment van fijn gesneden lapjes vers vlees : rund, kalf, kip, kalkoen, varken en chipolata
Kaasschotel: keuze uit ons kaasassortiment, mengeling van harde en zachte kazen. Gegarneerd met fruit en noten. Verkrijgbaar zowel als maaltijd of als dessert.
Wij presenteren de schotels op borden of houten planken. Hiervoor vragen wij een waarborg.
Bij de bovenvermelde vleesschotels kan men eventueel ook een groentenschotel bestellen. Dit bordje bestaat uit sla, tomaat, geraspte wortelen en komkommer.
Graag ontvangen wij de bestellingen voor bovenstaande schotels minimum één dag op voorhand.