VERS VLEES
Ons rundsvlees, kalfsvlees en lam worden nog steeds op karkas aangekocht en worden in ons eigen atelier vakkundig versneden door onze meester slagers.
Hierdoor is het dan ook mogelijk om zelfs ietwat vergeten stukken te verkrijgen. Zoals daar zijn het spinnenkop, de onglet of kraaie.
Naast onze Belgische Wit Blauw bieden wij ook Ierse entrecôte aan. Ook Australische entrecôte (7 weken vacuum gerijpt) is vlot te verkrijgen. Zo nu en dan bieden wij ook Wagyu vlees aan. Deze komt van een Belgische kweker maar is wel 100% zuiver.
Varkensvlees wordt in stukken aangekocht en verder versneden in het atelier.Verse vakenshersenen zijn op bestelling verkrijgbaar. Wij bieden ook de opnieuw gewaardeerde varkenswangen aan.
De Spaanse varkenskroon "Corona d'Ibérico" is een vaste waarde in ons gamma.
In ons assortiment hebben we ook nog paardensteak. Paardenstoofvlees is enkel op bestelling verkrijgbaar